preskoči na sadržaj
Vijesti

Međunarodni projekt Boje mira 2020.

 Šaljemo radove online

 

Zbog pandemije koronavirusa, međunarodni projekt I Colori Per La Pace (Boje mira), održat će se online. Stoga smo u svijet poslali fotografije nas i naših radova i sljedeću poruku:

Dobar dan, dragi prijatelji Talijani i dragi prijatelji diljem svijeta! Već drugu godinu naša OŠ braće Radića iz Kloštar Ivanića, općine 40-ak km udaljene od glavnog grada Hrvatske, Zagreba, sudjeluje na ovom velikom međunarodnom projektu za djecu pod visokim pokroviteljstvom Europskog parlamenta. Ove godine priredili smo za izložbu pletenu dekicu sastavljenu od 15 kvadratnih dijelova i likovne radove učenika od 10 i 11 godina. Slikali smo na temu mira, sa željom da mir, sreća i blagostanje uvijek vladaju svijetom. Šaljemo vam za online izložbu fotografije naših likovnih radova i pletenine, a predmete za izložbu ćemo vam poslati nakon vašeg poziva, čim to bude moguće. Ni mi nismo išli u školu skoro tri mjeseca, već smo polazili nastavu na daljinu zbog pandemije koronavirusa. S nadom u skoru pobjedu znanosti nad nevidljivim neprijateljem, lijepo vas pozdravljamo. U projektu su sudjelovale učiteljice Bogdanka Surla, Nataša Šimunac, Tamara Horčička, Snježana Matišić, Valentina Jurišić, te pedagoginja Vesna Vučić. Voditeljica projekta u školi je Vlasta Tolić, učiteljica likovne kulture. Na talijanski jezik tekst je prevela Antonija Borić, učiteljica hrvatskog i talijanskog jezika.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Kristina Rajković   datum: 24. 6. 2020.

Kalendar rada

Novi kalendar školske godine s izmijenjenim praznicima


BRINI O SEBI

E-DNEVNIK


ŠKOLA ZA ŽIVOT!


Obrazovanje

 

 


Sigurnost na internetu


Red Button

Ova aplikacija namijenjena je svima Vama, ali je posebno prilagođena djeci i omogućuje prijavljivanje: sadržaja na internetu za koji sumnjate da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

 


Stručni skupovi


Korisne poveznice


Časopisi

preskoči na navigaciju