preskoči na sadržaj
Vijesti

DOBRO NAM DOŠLI PRVAŠIĆI!

Točno u podne, prvog nastavnog dana 4. rujna 2023., veselu kolonu prvašića u pratnji roditelja, povela je pedagoginja.  Tradicionalno stariji učenici drugog, trećeg i četvrtog razreda sa svojim učiteljicama pljeskali su im duž hodnika do školske športske dvorane gdje su ih dočekale učiteljice, ravnateljica škole i načelnik Općine Kloštar Ivanić

Svečani program za početak prvog školskog dana pripremili su učenici drugih razreda u obliku recitacija, igrokaza i plesnih  nastupa. Riječi dobrodošlice prvašićima i njihovim roditeljima uputili su ravnateljica Škole i načelnik Općine Kloštar Ivanić.

Općina Kloštar Ivanić i ove školske godine darovala  je prvašićima slikovnice  i majice. Svečani  trenuci zabilježeni su  brojnim fotografijama kao i zajedničkom fotografijom u nacionalnim bojama.

Uspješne i vesele školske dane želimo svim prvašićima i svim učenicima OŠ braće Radića. smiley

                                                                                      Vesna Vučić, pedagoginja

 


  

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ivana Jurić   datum: 7. 9. 2023.

Kalendar rada


BRINI O SEBI

E-DNEVNIK


ŠKOLA ZA ŽIVOT!


Obrazovanje

 

 


Sigurnost na internetu

Red Button

Ova aplikacija namijenjena je svima Vama, ali je posebno prilagođena djeci i omogućuje prijavljivanje: sadržaja na internetu za koji sumnjate da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

 


Stručni skupovi


Korisne poveznice


Časopisi

preskoči na navigaciju