preskoči na sadržaj
Vijesti

Maturalno putovanje osmih razreda

Učenici osmih razreda dio prvog tjedna nastave proveli su na maturalnom putovanju u Lici i Dalmaciji. 

Putovanje su započeli posjetom Memorijalnog centra Nikola Tesla u Smiljanu u kojem su upoznati sa životom i djelom izumitelja Tesle, a zatim nastavili do Pustolovno-izletničkog centra Rizvan City te se iskušali u penjanju po umjetnoj stijeni, zip lineu, visećem poligonu i divovskoj ljuljački. Dan su završili kupanjem u Biogradu na Moru u kojem su bili smješteni. Drugi dan proveli su u razgledavanju stare jezgre grada Šibenika, prisustvovali edukativnom predavanju o pticama grabljivicama u Sokolarskom centru i za kraj upoznali prirodne ljepote Nacionalnog parka Krka. Posljednji dan posjetili su grad Trogir te se nakon razgledavanja uputili prema Lici i zavirili u Baraćeve špilje, vrijedno geološko i arheološko nalazište.

 Umorni, ali zadovoljni i puni pozitivnih dojmova vratili su se u Kloštar. Fotografije govore tisuću riječi pa pogledajte kako im je bilo.

FOTO GALERIJA
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ivana Jurić   datum: 22. 9. 2023.

Kalendar rada


BRINI O SEBI

E-DNEVNIK


ŠKOLA ZA ŽIVOT!


Obrazovanje

 

 


Sigurnost na internetu

Red Button

Ova aplikacija namijenjena je svima Vama, ali je posebno prilagođena djeci i omogućuje prijavljivanje: sadržaja na internetu za koji sumnjate da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

 


Stručni skupovi


Korisne poveznice


Časopisi

preskoči na navigaciju