preskoči na sadržaj
Vijesti

Erasmus +

Na sjednici Učiteljskog vijeća održanoj 16. studenoga polaznici Erasmus+ mobilnosti održali su kratke prezentacije i izvijestili o aktivnostima na kojima su sudjelovali od 6. do 11. studenoga u sklopu provedbe KA1 projekta pod nazivom Pulling the Plug on Bullying – Isključi nasilje iz igre.

Učiteljica njemačkog jezika Biljana Šunjić i učiteljica informatike Ivana Jurić pohađale su strukturirani tečaj pod nazivom Conflict Management, Emotional Intelligence and Bullying Prevention u Berlinu. Na tečaju su stekle prijeko potrebna znanja o uspješnom ranom otkrivanju nepoželjnih oblika ponašanja među učenicima svih uzrasta te su se opskrbile praktičnim znanjem i vještinama kako spriječiti i umanjiti pojavnost vršnjačkog nasilja.

Učiteljica engleskog jezika Martina Podnar Bočkaj i vjeroučiteljica Blaženka Marijanović tjedan dana provele su u Dublinu na strukturiranom tečaju pod nazivom Classroom Management Solutions for Teachers: New Methodologies, Effective Motivation, Cooperation and Evaluation Strategies na kojemu su produbile postojeća znanja i usvojile nove vještine potrebne za uspješnu motivaciju učenika na suradnju, timski rad i kreativno rješavanje zadataka u i izvan učionice. Uz to, proširile su i svoje kompetencije na polju vrednovanja učeničkih postignuća.

Oba tima održat će praktične radionice za učitelje i stručne suradnike u sklopu diseminacijskih aktivnosti u sklopu provedbe projekta. 

Više o projektnim aktivnostima možete pročitati ovdje.

 

 

Ksenija Kahlina
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ivana Jurić   datum: 16. 11. 2023.

Kalendar rada


BRINI O SEBI

E-DNEVNIK


ŠKOLA ZA ŽIVOT!


Obrazovanje

 

 


Sigurnost na internetu

Red Button

Ova aplikacija namijenjena je svima Vama, ali je posebno prilagođena djeci i omogućuje prijavljivanje: sadržaja na internetu za koji sumnjate da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

 


Stručni skupovi


Korisne poveznice


Časopisi

preskoči na navigaciju