preskoči na sadržaj
Vijesti

Međuškolsko natjecanje u rukometu za dječake i djevojčice

U srijedu 15. studenog 2023. U OŠ Stjepana Basaričeka u Ivanić gradu  održano je  međuškolsko natjecanje u rukometu za dječake i djevojčice 7-8 razreda .  

Sudjelovalli su Učenici OŠ Stjepana Basaričeka (M i Ž), OŠ Đure Deželića( M i Ž), OŠ Milke Trnine (M i Ž) I OŠ Posavski Bregi (M) i OŠ braće Radića (M). Našu školu su na natjecanju predstavljali sljedeći učenici: Ivo Ivaković (6.a) Tin Šafran (6.a), Leo Filipović (6.a), Bočkaj Bartol (7.b), Brezovečki Mateo, (7.b) Fukač Mislav (8. a), Papež Rene (8. b), Gašić Marko ( 8. b), Dolić Ivan (8.b), Rukavina Nikolas (8.b) I Fabijanić Dominik (8.c). Vodila ih je učiteljica Tihana Mateljan.  

Ždrijebom je odlučeno da smo u skupini B sa OŠ Stjepana Basaričeka te smo tu izgubili (16:7). Sljedeća utakmica bila je za 3. mjesto protiv OŠ Posavski Bregi koju smo usko izgubili sa rezultatom (14:13).  

Čestitamo svim učenicima na sudjelovanju.  

Tihana Mateljan
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ivana Jurić   datum: 20. 11. 2023.

Kalendar rada


BRINI O SEBI

E-DNEVNIK


ŠKOLA ZA ŽIVOT!


Obrazovanje

 

 


Sigurnost na internetu

Red Button

Ova aplikacija namijenjena je svima Vama, ali je posebno prilagođena djeci i omogućuje prijavljivanje: sadržaja na internetu za koji sumnjate da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

 


Stručni skupovi


Korisne poveznice


Časopisi

preskoči na navigaciju