preskoči na sadržaj
Vijesti

Međuškolsko natjecanje u odbojci

U utorak 13. veljače 2024.naša škola sudjelovala je na međuškolskom natjecanju u odbojci  za djevojčice i dječake 5.-6. razreda. Natjecanje je održano u OŠ Milke Trnine. 

U kategoriji djevojčica natjecale su se učenice OŠ Stjepana Basaričeka, OŠ Đure Deželića.

Našu školu su na natjecanju predstavljale sljedeće učenice: Ana Marija Đerek (5.b), Kristijana Koščević (5.a), Rigo Tonka (6.a), Mihaela Ganič(6.a),Dorotea Bradić(6.a), Tara Buković(6.a), Kašner Antonija(6.a), Paula Pavun (6.b), Petra Vuković(6.b), Mihaela Mutić (6.c)  Vodila ih je učiteljica Tihana Mateljan. Ždrijebom je odlučeno da igramo prvo protiv Učenica Đure Deželića,koju smo pobjedili  ( 2:1) . Sljedeća utakmica bila je protiv učenica  OŠ Stjepana Basaričeka, koju smo izgubili (2:1) sa rezultatom. Samim time naše učenice su 2. na natjecanju. Prvo mjesto  u kategoriji djevojčica ; nakon zbrajanja poena unutar dobivenih setova odnio je Đuro Deželić.

 

 

U kategoriji dječaka osim naših učenika, natjecali su se učenici OŠ Milke Trnine.

Našu školu na natjecanju su predstavljali sljedeći  učenici: Paul Karamatić(5.b), Wiliam Golub(5.b),  Ivo Ivaković (6.a), Leo Filipović (6.a) , Luka Gorić(6.a), Tin Šafran (6.a) , Filip Bradić (6.a), Martin Stipić( 6.b). Vodila ih je također učiteljica Tihana Mateljan.  U igri protiv protiv učenika OŠ Milke Trnine  naši učenici dobili su 1. set (25:11), te drugi set (25:14) šta je bilo dovoljno za pobjedu. (2:0). Učenici su se time kvalificirali na Županijsko natjecanje u Odbojci koje će se održati u Rugvici 18.3. 2024. godine.

Čestitke učenicima na osvojenom 1. mjestu.

 

Tihana Mateljan
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ivana Jurić   datum: 26. 2. 2024.

Kalendar rada


BRINI O SEBI

E-DNEVNIK


ŠKOLA ZA ŽIVOT!


Obrazovanje

 

 


Sigurnost na internetu

Red Button

Ova aplikacija namijenjena je svima Vama, ali je posebno prilagođena djeci i omogućuje prijavljivanje: sadržaja na internetu za koji sumnjate da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

 


Stručni skupovi


Korisne poveznice


Časopisi

preskoči na navigaciju