preskoči na sadržaj
Vijesti

Svečana dodjela priznanja za 2023.

U Ivanić-Gradu, 28.2.2024. u sportskoj dvorani Žeravinec održana je svečanost dodijele priznanja najboljim sportašima i sportskim djelatnicima te su istaknuti pojedinci i timovi koji su tijekom godine postavili visoke standarde u svojim disciplinama. Među nagrađenim sportašima koji treniraju u sportskim klubovima na području Grada Ivanić Grada, u čijoj je organizaciji ova svečanost i realizirana, priznanja su dobili i učenici naše škole.

 Priznanje za sportsku nadu godine, u karateu, pojedinačno, djevojčice do 12 godina zavrijedila je učenica 4.b, Gabriela Marija Grbavac.

Učenica Lota Perković, 5.c zavrijedila je priznanje za sportsku nadu godine u streljaštvu.

U kategoriji najboljih sportaša do 12 godina, na ekipnoj razini, Paula Pavun, 6.b istaknula se u odbojci kao najbolja sportašica.

Učenik Ivo Ivaković dominirao je na rukometnom terenu, osvojivši  naslov najboljeg sportaša U15 u kolektivnim kategorijama.

 

https://www.volimivanic.info/svecana-dodjela-priznanja-za-2023-ivanic-grad-slavi-svoje-najbolje-sportase-i-sportske-djelatnike?fbclid=IwAR0hkoE0ee76cnp8uKcvdyWgJBUzuaWlSDcpE9Hr4SpNDfT_NWqNCF25YIQ

Vesna Vučić, prof.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ivana Jurić   datum: 4. 3. 2024.

Kalendar rada


BRINI O SEBI

E-DNEVNIK


ŠKOLA ZA ŽIVOT!


Obrazovanje

 

 


Sigurnost na internetu

Red Button

Ova aplikacija namijenjena je svima Vama, ali je posebno prilagođena djeci i omogućuje prijavljivanje: sadržaja na internetu za koji sumnjate da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

 


Stručni skupovi


Korisne poveznice


Časopisi

preskoči na navigaciju