preskoči na sadržaj
Vijesti

Upisi u prvi razred osnovne škole, školska godina 2017./2018.

     Upis u prvi razred osnovne škole za školsku godinu 2017./2018. obavljat će se u Osnovnoj školi braće Radića ( upisno područje prema mjestu prebivališta odnosno prijavljenog boravišta), prema pozivu Osnove škole braće Radića  koji će dobiti pojedinačno svaki roditelj. Upisi će se obavljati tijekom svibnja 2017.

 

     Utvrđivanje psihofizičkog stanja djeteta provodi se isključivo u osnovnoj školi kojoj dijete pripada prema upisnom području (upisno područje prema mjestu prebivališta odnosno prijavljenog boravišta) ( čl. 5. st.4. Pravilnika i čl.17. i 18. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi).

     U prvi razred osnovne škole upisivat će se djeca koja do 1. travnja 2017. godine imaju navršenih 6 godina života.

     Iznimno, na zahtjev roditelja ili staratelja i prijedlog stručnog Povjerenstva, u prvi razred se može upisati i dijete koje do kraja tekuće godine navršava šest (6) godina - prijevremeni upis temeljem rješenja Ureda državne uprave u Zagrebačkoj županiji, Služba za društvene djelatnosti, Ispostava Ivanić Grad, Trg V. Nazora 1, I. kat, soba 17, tel: 2831 138. U tom slučaju roditelj /staratelj podnosi zahtjev u  Ured državne uprave u Zagrebačkoj županiji najkasnije do 31.3.2017. 

Svome zahtjevu roditelj je dužan predočiti: rodni list i uvjerenje o prebivalištu za dijete, te mišljenje stručnog tima predškolske ustanove o psihofizičkom stanju djeteta.

     Utvrđivanje psihofizičkog stanja djeteta provesti će Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije, Služba za školsku medicinu, dr. Bernarda Krnić( Dom zdravlja Ivanić Grad, Školska ambulanta, tel: 2883 086).  Datum liječničkog pregleda roditelji mogu izabrati u školi po dobivenom pozivu.


Informacije o upisu roditelji mogu dobiti u OŠ braće Radića:

Tel: 2830 149

E-mail: ured@skole-brace-radica-klostarivanic.skole.hr

 

Pedagoginja Vesna Vučić

Logopedinja Anita JuranićPriloženi dokumenti:
Obavijest_o_upisu.tif (483.69 KB)
Raspored.tif (483.69 KB)

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sergej Pavlek   datum: 6. 3. 2017.

Kalendar rada

Obrazovanje

 

 


Sigurnost na internetu


Red Button

Ova aplikacija namijenjena je svima Vama, ali je posebno prilagođena djeci i omogućuje prijavljivanje: sadržaja na internetu za koji sumnjate da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

 


Stručni skupovi


Korisne poveznice


Časopisi

preskoči na navigaciju