preskoči na sadržaj
Vijesti

Noć knjige

24.04.2017. obilježili smo Noć knjige.Manifestacija je trajala od 18:00 do 20:00 sati.Bila je to prigoda za književna druženja i promociju knjige uopće. Predstavili smo jednog domaćeg književnika, samozatajnog gospodina Krunoslava Božića, s respektabilnim opusom knjiga, a već nekoliko godina zaredom gospodin Dragan Miščević druži se s našim učenicima, te im svojim bogatim pedagoškim iskustvom pokušava približiti knjigu i čitanje.

Kako je to izgledalo možete pogledati u foto-galeriji

 

 


Svake godine nastojimo osmisliti što bogatiji program za naše učenike i druge goste, pa smo zako uz književnu radionicu koju su vodili učiteljica Irena Noth i Dragan Miščević, održali i kviz znanja za djecu, s ciljem promicanja referentne zbirke, te istraživačkog rada u knjižnici.Pobjednička ekipa nagrađena je i slatkim paketićem, te knjigama koje nam je donirao gsspodin Božić. Također je naš književni gost donirao i nekoliko svojih knjiga školskoj knjižnici.

Evo i izvješća učiteljice Noth o književnoj radionici s književnikom Miščevićem.

"U ugodnoj atmosferi, raspoloženi za razgovor o knjizi i čitanje započeli smo naše druženje s Draganom Miščevićem.Izmjenjivali smo iskustva, "malo" Dragan, "malo" učenici, "malo" učiteljice i "malo" Draganova gošća Branka Miščević - tred smijeha, red čitanja. Radionicu je vodila učiteljica Noth, ispričala je vlastita iskustva i strahove pri susretu s Andrićevom "Knjigom". Dejan Balug, učenik 5.b razreda čitao je svoje pjesme, govorio o romanu na kojem radi.Kristina Klarić, učenica 5.a razreda podijelila je svoja razmiošljanja - čudi se kako ona voli čitati, a drugi u njenoj obitelji baš i ne! Druženje smo završili - naravno, smijehom i dofovorom za novo druženje.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Suzana Lacković   datum: 26. 4. 2017.

Kalendar rada

Obrazovanje

 

 


Sigurnost na internetu


Red Button

Ova aplikacija namijenjena je svima Vama, ali je posebno prilagođena djeci i omogućuje prijavljivanje: sadržaja na internetu za koji sumnjate da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

 


Stručni skupovi


Korisne poveznice


Časopisi

preskoči na navigaciju