preskoči na sadržaj
Vijesti

Terenska nastava "Promet u gradu"

25.04.2017. održana je terenska nastava "Promet u gradu" za učenike 2.a,b i c razreda, uz stručno vodstvo. Posjetili smo Zračnu luku Franjo Tuđman, Autobusni kolodvor, te Glavni kolodvor Zagreb (željeznički kolodvor). Kako nam je bilo pogledajte u fotogaleriji.

 


Nakon razgledavanja učenici su slobodno vrijeme iskoristili za igru u parku, na spravama za vježbanje. Nakon toga uslijedio je povratak, najprije vlakom do Dugog Sela. Kupili smo karte za vlak, pronašli peron i kolosijek i ukrcali se. Od Dugog Sela do naše škole vozili smo se autobusom.

Bilo nam je jako lijepo! Naučili smo gdje se kupuju karte za zrakoplov, autobus i vlak, gdje odlažemo prtljagu, što je peron, a što kolosijek, pjevati pjesmu "Tramvaj, auto, vlak" i pri tome smo se na ponos naših učiteljica Jadranke, Jelene, Suzane i Kristine , ali i naših roditelja pristojno ponašali.Nadamo se da ćemo jednom svi zajedno osjetiti kako je to voziti se zrakoplovom!

 

učenici 2.a,b i c razreda

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Suzana Lacković   datum: 26. 4. 2017.

Javni poziv za jednodnevne i višednevne izlete!

Kalendar rada

Obrazovanje

 

 


Sigurnost na internetu


Red Button

Ova aplikacija namijenjena je svima Vama, ali je posebno prilagođena djeci i omogućuje prijavljivanje: sadržaja na internetu za koji sumnjate da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

 


Stručni skupovi


Korisne poveznice


Časopisi

preskoči na navigaciju