preskoči na sadržaj
Vijesti

Posjet učenika osmih razreda 2. Zagrebačkom obrtničkom sajmu

Obrtnička komora Zagreb ove je godine u suorganizaciji s Gradom Zagrebom i Zagrebačkom županijom organizirala 2. Zagrebački obrtnički sajam s ciljem poticanja upisa učenika u obrtničke i srednje strukovne škole i promocije obrtničkih zanimanja među mladim generacijama. Na sajmu su majstori obrtnici i učenici obrtničkih i srednjih strukovnih škola s područja Grada Zagreba i Zagrebačke županije prezentirali razna obrtnička zanimanja, a učenicima osnovnih škola bilo je omogućeno da se i sami aktivno uključe u izradu obrtničkih proizvoda i poslova pojedinih struka, te pobliže upoznaju s obrtničkim zanimanjima kao i mogućnostima školovanja. U organizaciji Obrtničke komore i pratnji razrednika i pedagoginje svi učenici osmog razreda naše škole posjetili su sajam, 26.4.2017. .

 Neki su učenici nakon uvida i uključivanja u rad pojedinih struka oduševljeno donijeli  odluku o nastavku školovanja u jednom od obrtničkih zanimanja.

Fotogalerija:
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sergej Pavlek   datum: 28. 4. 2017.

Kalendar rada

Obrazovanje

 

 


Sigurnost na internetu


Red Button

Ova aplikacija namijenjena je svima Vama, ali je posebno prilagođena djeci i omogućuje prijavljivanje: sadržaja na internetu za koji sumnjate da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

 


Stručni skupovi


Korisne poveznice


Časopisi

preskoči na navigaciju