preskoči na sadržaj
Vijesti

Idem u tvoje cipele II - prevencija nasilja među djecom

SOS Dječje selo Hrvatska provodi projekt pod imenom "Idem u tvoje cipele II" - prevencija nasilja među djecom, a kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Tijekom školske godine 2015./2016. projekt se provodio u partnerstvu s OŠ Glina i OŠ Mladost Lekenik sa svim učenicima od 1. do 4. razreda što je bilo ukupno 86 radionica s 484 djece!

U školskoj godini 2016./2017. projekt se provodi u partnerstvu s OŠ Glina, OŠ Mladost Lekenik i OŠ Sela sa svim učenicima od 5. do 8. razreda, planiraju se odraditi 93 radionice s 524 djece.

Glavna aktivnost projekta je grupni rad s djecom - provođenje 3 radionice sa svakim razredom.

Uz grupni rad s djecom provode se jednokratne edukacije za nastavnike te predavanja za roditelje.

Kako bismo naš projekt približili većem broju korisnika, jedna od aktivnosti drugog ciklusa Projekta jest izrada web stranice sa sadržajem vezanim uz prevenciju međuvršnjačkog nasilja, stoga Vas s radošću obavještavamo da je web stranica dostupna na linku: http://idem-u-tvoje-cipele.sos-dsh.hr/
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sergej Pavlek   datum: 9. 5. 2017.

Kalendar rada

Obrazovanje

 

 


Sigurnost na internetu


Red Button

Ova aplikacija namijenjena je svima Vama, ali je posebno prilagođena djeci i omogućuje prijavljivanje: sadržaja na internetu za koji sumnjate da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

 


Stručni skupovi


Korisne poveznice


Časopisi

preskoči na navigaciju