preskoči na sadržaj
Vijesti

Izlet učenika 2.a,b i c razreda: Klanjec-Kumrovec

30.05.2017. učenici 2.a, 2.b i 2.c razreda bili su na jednodnevnom izletu u Klanjec, te Kumrovcu. 

Fotogalerija


Učenici su u Klanjecu posjetili galeriju Antuna Augustinčića u kojoj su razgledali zbirku koju je naš čuveni kipar ostavio u nasljedstvo svom radnom gradu. Zatim su obišli Franjevačku crkvu Navještenja Blažene Djevice Marije, kao i samostan.U Kumrovcu su posjetili muzej na otvorenom, gdje su se upoznali sa starim tradicijskim obrtima : lončarstvom, kovačnicom, kožarstvom i izradom drvenih igračaka. Ručali su u Vili Zelenjak Vintek.

Poigrali su se na prekrasno uređenom igralištu uz rijeku Sutlu. Na Zealenjaku su posjetili spomenik "Lijepoj našoj" gdje su ponovno otpjevali Hrvatsku himnu. Uz pjesmu su se sretno vratili u naš Kloštar. Tijekom čitavog dana pristojno su se ponašali na što su posebno ponosne njihove učiteljice Jadranka, Ivana, Kristina i knjižničarka Suzana. Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Suzana Lacković   datum: 31. 5. 2017.

Javni poziv za jednodnevne i višednevne izlete!

Kalendar rada

Obrazovanje

 

 


Sigurnost na internetu


Red Button

Ova aplikacija namijenjena je svima Vama, ali je posebno prilagođena djeci i omogućuje prijavljivanje: sadržaja na internetu za koji sumnjate da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

 


Stručni skupovi


Korisne poveznice


Časopisi

preskoči na navigaciju