preskoči na sadržaj
Vijesti

NAŠI UČENICI KOD ŽUPANA

U petak, 9. lipnja 2017. godine  održao se prijem kod župana Zagrebačke županije Stjepana Kožića  za učenike osnovnih i srednjih škola koji su na državnim natjecanjima postigli vrhunske rezultate. Našu školu je ove godine predstavio veliki broj učenika, čak 21!

A to su : naša učenica Marta Novaković s osvojenim 2. mjestom na Državnom natjecanju iz geografije, te mentor i učitelj Robert Vrbanić.

Crveni Križ  gdje su djevojke, također, drugoplasirane: Anja Slunjski, Natali Brcko, Valentina Šilipetar, Nika Rukavina, Iva Pavišić, Nika Cvitković i Lucija Virić, s učiteljicom Martinom Srakom i vanjskim suradnikom, Marijom Hegol.

Najveće iznenađenje su rukometaši naše škole  5.-6. razred: Petar Lauš, Ivano Hodžić Mehić, Andro Ivaković, Roko Vulinec, Patrik Košić, Nino Ivaković, Ante Dolić, Filip Karlo Jerković, Martin Zubatović, Jan Šepec, Adam Brcko, Sandro Šaran, Josip Božić i Marin Pedljo koje je predvodila učiteljica Tihana Češković, također srebro.

Fotogalerija:
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sergej Pavlek   datum: 13. 6. 2017.

Kalendar rada

Obrazovanje

 

 


Sigurnost na internetu


Red Button

Ova aplikacija namijenjena je svima Vama, ali je posebno prilagođena djeci i omogućuje prijavljivanje: sadržaja na internetu za koji sumnjate da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

 


Stručni skupovi


Korisne poveznice


Časopisi

preskoči na navigaciju