preskoči na sadržaj
Vijesti

Dan škole 2017.

     Dan škole svečano smo obilježili 14. lipnja u Pučkome domu u Kloštar Ivaniću. Priredili smo predstavu s nastupima naših učenika u dramskim, lutkarskim, folklornim, recitatorskim, plesnim, ritmičkim, instrumentalnim i drugim grupama. Također su nastupili i zborovi razredne i predmetne nastave.

     U uvodnom dijelu nastupila je dramska grupa s uprizorenjem izuma Nikole Tesle kojega je glumio Stjepan Ćosić, 8. c, a radnja prati Teslin život u Americi, točnije njegov boravak u hotelu u New Yorku. Pažnju je izazvao  i nijemi nastup grupe njemačkog jezika s dvije glumice iz grada i sela koje se međusobno odmjeravaju i oponašaju u odijevanju i šminkanju. Prvi put je nastupila i grupa koja pleše irski step. Za pozornicu se pobrinula grupa Vizualni identitet.

     Predstava je bila zamišljena kao Talent show „Radići traže zvijezdu“ pa je tročlani žiri ocjenjivao izvođače. Na raspolaganju su imali samo tri ocjene 2, 3 i 5, pa su na kraju svi izvođači imali isti broj bodova, tj. svi su najbolji među jednakima. Učenicima koji su nas predstavljali na županijskim i državnim natjecanjima prigodne darove uručila je ravnateljica Tatjana Bakarić i donačelnik općine Branko Šaran. Predstavu  je priredila učiteljica Irena Noth.

Voditelji priredbe bili su Veronika Đerek, 7. b i Karlo Majsec, 8. c.

Fotogalerija:

Povodom Dana škole i dana Otvorenih vrata između 17 i 18h održana je izložba radova učenika nastalih tijekom školske godine.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sergej Pavlek   datum: 20. 6. 2017.

Kalendar rada

Obrazovanje

 

 


Sigurnost na internetu


Red Button

Ova aplikacija namijenjena je svima Vama, ali je posebno prilagođena djeci i omogućuje prijavljivanje: sadržaja na internetu za koji sumnjate da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

 


Stručni skupovi


Korisne poveznice


Časopisi

preskoči na navigaciju