preskoči na sadržaj
Vijesti

PET GODINA ZA REDOM NA DRŽAVNOM NATJECANJU IZ GEOGRAFIJE!!!

U ponedjeljak, 23. studenog održano je online 27.državno natjecanje iz geografije za školsku 2019./2020. godinu. Na državnom natjecanju sudjelovao je učenik 8.a razreda Hrvoje Pastuović. Za našu školu značajno je da je ovo peto državno natjecanje za redom na koje učitelj Robert Vrbanić priprema i vodi učenike naše škole. Hrvoje je nakon županijskog online natjecanja postigao izvrsne rezultate te je tako uvršten i pozvan na natjecanje državne razine u poznavanju geografije 7.razreda.

Kako je izgledalo natjecanje u online uvjetima?

Državno povjerenstvo za natjecanje iz geografije tražilo je imenovanje školskog povjerenstva za provedbu natjecanja u našoj školi i odgovornu osobu za preuzimanje ispitnih materijala. Za školsko povjerenstvo, ravnateljica škole imenovala je pedagoginju, logopedinju i učitelja povijesti. Pedagoginja je dobila obvezu preuzimanja ispitnih materijala kao i pravovremeno pošiljanje skeniranih Hrvojevih lista za odgovore i riješenih praktičnih zadataka.

Natjecanje se odvijalo u 2 dijela. U prvom dijelu natjecanja Hrvoje je pisao ispit u trajanju od 60 minuta a u drugom dijelu slijedila je izrada praktičnog rada u trajanju od 90 minuta preko platforme Teams. Nakon što se i praktični rad skenirao i poslao putem maila državnom povjerenstvu, sudionicima natjecanja putem platforme Teams su pročitani točni odgovori i rješenja zadataka.

Neslužbeni rezultati natjecanja očekuju se idući tjedan.

 

Iznimno smo ponosni na postignuća učenika Hrvoja i učitelja Roberta te im i ovim putem čestitamo na trudu i postignuću.

Foto-galerija.

 

 

Izvor informacija i fotografija: V.Vučić
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sergej Pavlek   datum: 24. 11. 2020.

Kalendar rada

Novi kalendar školske godine s izmijenjenim praznicima


BRINI O SEBI

E-DNEVNIK


ŠKOLA ZA ŽIVOT!


Obrazovanje

 

 


Sigurnost na internetu


Red Button

Ova aplikacija namijenjena je svima Vama, ali je posebno prilagođena djeci i omogućuje prijavljivanje: sadržaja na internetu za koji sumnjate da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

 


Stručni skupovi


Korisne poveznice


Časopisi

preskoči na navigaciju