preskoči na sadržaj
Vijesti

63. Natjecanje mladih tehničara Zagrebačke županije

Filip Brcko četvrti u modelarstvu

Ove godine 63. Natjecanje mladih tehničara Zagrebačke županije održano je u našoj školi. Mladi tehničari osnovnih škola natjecali su se u 11 kategorija. To su: maketarstvo i modelarstvo, strojarske konstrukcije, graditeljstvo, elektrotehnika, robotika, fotografija, modelarstvo uporabnih tehničkih tvorevina, elektronika, automatika i robotsko spašavanje žrtve.

Našu školu predstavljalo je dvoje učenika na natjecanju u kategoriji modelarstvo uporabnih tehničkih tvorevina. To su Filip Brcko( 8.b) koji je zauzeo 4. mjesto i Lorena Gaćar (6.b) 8. mjesto. Od ostalih škola najviše prvoplasiranih imaju škole iz Velike Gorice, Jastrebarskog i Jakovlja. Naši učenici natjecali su se pod vodstvom mentora Sergeja Pavleka koji je bio i u povjerenstvu natjecanja kao i učiteljice Sanela Bošnjak i Vlasta Tolić. Natjecanje je pratio prigodni plakat.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sergej Pavlek   datum: 5. 3. 2021.

Kalendar rada

Novi kalendar školske godine s izmijenjenim praznicima


BRINI O SEBI

E-DNEVNIK


ŠKOLA ZA ŽIVOT!


Obrazovanje

 

 


Sigurnost na internetu


Red Button

Ova aplikacija namijenjena je svima Vama, ali je posebno prilagođena djeci i omogućuje prijavljivanje: sadržaja na internetu za koji sumnjate da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

 


Stručni skupovi


Korisne poveznice


Časopisi

preskoči na navigaciju