preskoči na sadržaj
Vijesti

Međuškolsko natjecanje u odbojci za djevojčice 7. i 8. razreda

U srijedu 22. studenog 2023. naša škola sudjelovala je na međuškolskom natjecanju u odbojci  za djevojčice 7.-8. razreda. Natjecanje je održano u OŠ Stjepana Basaričeka u Ivanić gradu. Uz nas natjecale su se učenice OŠ Stjepana Basaričeka, OŠ Đure Deželića, OŠ Milke Trnine I OŠ Posavski Bregi

Našu školu su na natjecanju predstavljale sljedeće učenice: Rigo Tonka (6.a), Paula Pavun (6.b), Maja Leviček (7.a), Sara Jagodin (7.a), Nika Jelent (7.a), Klara Tomić Babić (7.b). Katja Poplašen(7.b), Lana Ivanković (8.a), Sara Havliček (8.a), Kristina Cirimotić (8.a), Vita Jakopčević(8.a), Sara Orehović(8.c). Vodila ih je učiteljica Tihana Mateljan.  

Ždrijebom je odlučeno da smo u skupini B sa OŠ Mlke Trnine,koju smo pobjedili (2:0). Sljedeća utakmica bila je za 1. mjesto protiv OŠ Stjepana Basaričeka, koju smo izgubili (0:2)sa rezultatom  ( 17:25, 19:25).

Čestitamo svim učenicama na sudjelovanju.

 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ivana Jurić   datum: 5. 12. 2023.

Kalendar rada


BRINI O SEBI

E-DNEVNIK


ŠKOLA ZA ŽIVOT!


Obrazovanje

 

 


Sigurnost na internetu

Red Button

Ova aplikacija namijenjena je svima Vama, ali je posebno prilagođena djeci i omogućuje prijavljivanje: sadržaja na internetu za koji sumnjate da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

 


Stručni skupovi


Korisne poveznice


Časopisi

preskoči na navigaciju