preskoči na sadržaj
Vijesti

ZLATNI RUKOMETAŠI

U petak, 12. svibnja 2017. u OŠ Ivana Benkovića u Dugom Selu održano je rukometno poludržavno natjecanje školskih rukometnih ekipa. Naši učenici u sastavu Petar Lauš,  Ivano Hodžić Mehić , Roko Vulinec, Patrik Košić, Andro Ivaković , svi iz 6.a, Martin Zubatović i Filip Karlo Jerković iz 6.c, Ante Dolić i Nino Ivaković iz 5.c te Jan Šepec i Adam Brcko iz 4.b na natjecanju su odigrali tri utakmice. U završnoj utakmici s učenicima iz Novske osvojili su naslov pobjednika i time se uvrstili na završno državno natjecanje početkom lipnja.

Na natjecanju je sudjelovalo ukupno pet školskih rukometnih ekipa koje su pristigle iz Buzeta, Rijeke, Ogulina i Novske, te naši zlatni rukometaši ispred Školskog sportskog društva Kloštar. Čestitamo učenicima i njihovoj učiteljici, prof. Tihani Češković na izvrsnim  rezultatima.

Fotogalerija:

 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sergej Pavlek   datum: 15. 5. 2017.

Kalendar rada

Obrazovanje

 

 


Sigurnost na internetu


Red Button

Ova aplikacija namijenjena je svima Vama, ali je posebno prilagođena djeci i omogućuje prijavljivanje: sadržaja na internetu za koji sumnjate da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

 


Stručni skupovi


Korisne poveznice


Časopisi

preskoči na navigaciju