preskoči na sadržaj
Vijesti

Program sigurnosti djece u prometu

U sklopu programa sigurnosti djece u cestovnom prometu 18.svibnja učenici RN odslušali su predavanja o ponašanju u prometu te prve pomoći. Potom su prošli tečaj vožnje. Pomagali su im učenici i učenice osmih razreda. Po završenom tečaju dobiti će svoju potvrdu.

Objavu edukacije: http://jumicar.net/os-brace-radic-klostar-ivanic/#more-3776

Fotogalerija:


Izvješće 2.a

"Učenici 2.a razreda 18.05.2017. sudjelovali su u programu prometne kulture za najmlađe Jumicor, pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije i Općine Kloštar Ivanić. Prvo su poslušali predavanje, na kojem su neki naučili, a neki samo ponovili kako biti siguran pješak u cestovnom prometu, a zatim su na prometnom poligonu postavljenom na našem školskom igralištu učenici samostalno upravljali vozilima na motorni pogon što ih je jako razveselilo.Djeca su tako imala mogućnost iz perspektive vozača uočiti opasnost cestovnog prometa.Njihovu sigurnost tijekom vožnje nadzirala je prometna policija i instruktori.Štitila ih je i zaštitna kaciga, pojas te sigurnosni branici na poligonu.Učenici su sudjelovali i na radionici "Osnove prve pomoći" koje su vodile Karmen Kovačić i Emina Majdek, bivše učenice naše škole. a sadašnje gimnazijalke." Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sergej Pavlek   datum: 18. 5. 2017.

Kalendar rada

Obrazovanje

 

 


Sigurnost na internetu


Red Button

Ova aplikacija namijenjena je svima Vama, ali je posebno prilagođena djeci i omogućuje prijavljivanje: sadržaja na internetu za koji sumnjate da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

 


Stručni skupovi


Korisne poveznice


Časopisi

preskoči na navigaciju