preskoči na sadržaj
Natjecanja u našoj školi

U našoj školi 23.veljače 2015. održano je Županijsko natjecanje iz Fizike .

Na natjecanju je  sudjelovalo 47 učenika osmih razreda osnovnih škola te 34 učenika srednjih škola iz cijele Zagrebačke županije. Na natjecanju su nazočili i njihovi mentori,  kao i i članovi Županijskog povjerenstva koji su ispravljali i vrednovali testove.

Iz naše  škole na natjecanju su sudjelovali učenice Antonija Ćosić, 8.c i Kristina Klarić, 8.b  te učenici Patrik Gazec, 8.a i Ivan Kovačić, 8.a koje je tijekom godine pripremao učitelj Tomislav Pavković.

Prije natjecanja učenicima i mentorima dobrodošlicu i uspjeh u radu poželjeli su učenici, sudionici prigodnog programa s učiteljicom Irenom Noth i ravnateljica.

U zahtjevnoj  organizaciji i provedbi natjecanja i boravka gostiju sudjelovali su svi zaposlenici škole  na opće zadovoljstvo i domaćina i gostiju.

Nakon natjecateljskog dijela i ukusnog objeda, u vrijeme  kada su učitelji-mentori pregledavali testove, sudionicima  je organiziran posjet samostanu karmelićanki  i crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije. Gosti su se tom prigodom upoznali s kulturnim i duhovnim znamenitostima naše župe kao i načinom života sestara karmelićanki.

Nakon objave rezultata, uvida u svoje radove, slijedilo je svečano proglašenje najuspješnijih.  Sve učenici  koji su sudjelovali na natjecanju dobili su kemijske olovke s logom mjesta i nadnevkom događanja  te pohvalnice za sudjelovanje a mentori  i  članovi  povjerenstva zahvalnice.

Za učenike koji su postigli najbolje rezultate, odnosno prva tri mjesta, uz priznanja osigurane su  i   nagrade – knjige znanstveno-popularnog sadržaja.

I ovo događanje u školi  financijski je podržala Općina Kloštar Ivanić. Donacije su omogućili nakladne kuće Školska knjiga i  Alfa , kao i član Školskog odbora,  predsjednik Vijeća roditelja, gosp. Božo Balenović,  kojima  još jednom zahvaljujemo i veselimo se budućoj suradnji.

Kalendar rada


BRINI O SEBI

E-DNEVNIK


ŠKOLA ZA ŽIVOT!


Obrazovanje

 

 


Sigurnost na internetu

Red Button

Ova aplikacija namijenjena je svima Vama, ali je posebno prilagođena djeci i omogućuje prijavljivanje: sadržaja na internetu za koji sumnjate da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

 


Stručni skupovi


Korisne poveznice


Časopisi

preskoči na navigaciju