preskoči na sadržaj
vijesti

Državno natjecanje iz geografije!

U Kalinovcu, u OŠ Ivana Lackovića Croate od 15. do 17. travnja 2015. održano je 22. državno natjecanje iz geografije.

Na natjecanje je, nakon izvrsnog rezultata na županijskom natjecnju pozvana naša učenica 6.b, Marta Novaković.

Marta je rezultat sa županijskog natjecanja potvrdila! Svojim znanjem iz geografije osvojila je prvo mjesto u kategoriji 6. razreda!

Čestitamo Marti na iznimnoj i vrhunskoj uspješnosti. Čestitamo i učitelju koji ju je pripremao za natjecanje, profesoru Robertu Vrbaniću!

Učiteljsko vijeće OŠ braće Radića

Ravnateljica škole

Tatjana Bakarić

  :: opširnije :: 


objavio: Kristina Rajković  datum: 2. 6. 2015. 13:53

Crveni križ!

U subotu, 14.ožujka 2015.  održano je XVIII. Školsko-općinsko-gradsko natjecanje podmladka i mladeži Hrvatskog crvenog križa u Osnovnoj školi Josipa Badalića u Graberju Ivanićkom.

  :: opširnije :: 


objavio: Kristina Rajković  datum: 2. 6. 2015. 13:51

Županijska natjecanja šk.god. 2014./2015.

Prema prikupljenim rezultatima sa školskih natjecanja u znanju učenika, županijska povjerenstva objavila su poredak učenika koji su svojim znanjem i rezultatima predstavljali svoje škole.

Učenici naše škole sudjelovali su gotovo u svim područjima natjecanja na županijskoj razini.

  :: opširnije :: 


objavio: Kristina Rajković  datum: 2. 6. 2015. 13:45

Naši učenici na županijskim natjecanjima, smotrama i susretima

Učenici Marko Tutić iz  5.a razreda,  te Mario Kletečki, 7.a  i Elizabeta Rešetar iz 7.c razreda pozvani su na županijsko natjecanje iz matematike, koje će se održati u OŠ Ljudevita Gaja u Zaprešiću, 28. 2. . Njihov mentor je učitelj Miljenko Petračić.

Učenici 6.b razreda, Anamarija Milenković, Valerija Sekulić, Fran Kletečki i Martina Kamenarić također su pozvani na natjecanje, a njihov mentor je učiteljica Martina Vrbanić.

Sa sestrom Mateom na  županijsko natjecanje pozvane su učenice 8. razreda: Tea Matijević, Daniela Andrijević, Lucija Milić, Iva Belačić i Marta Novaković, za 18. 2. u Sisak.

 

Na županijskom sportskom susretu, 17. veljače, naše odbojkašice, učenice 8. razreda Lara Vasari, Glorija Sraka, Ivana Jelušić, Eleonora Kovačević, Marta Novaković, Klaudija Majsec, Marcela Prekpaljaj i Lara Mališ, te učenica Ivana Nedeljko, 6. razred,  osvojile su 3. mjesto. Za natjecanje ih je pripremala učiteljica Inga Presker. Domaćin natjecanju je bila OŠ Šćitarjevo, a natjecanje je održano u sportskoj dvorani SŠ V.Gorica.

 

Na županijskom natjecanju u OŠ Jakovlje u Jakovlju u poznavanju njemačkog jezika našu školu predstavljao je učenik Dario Martinčević iz 8. b, te postigao 7. mjesto. Njegova mentorica je učiteljica Biljana Šunjić.

Na županijsko natjecanje u poznavanju hrvatskog jezika, koje će se održati 10. ožujka u OŠ D.Selo, pozvane su učenice Iva Lediščak, 8.b  i Lara Vasari, 8.c. Njihova mentorica je učiteljica Jasmina Mandić.

U poznavanju biologije, na županijsko natjecanje pozvane su učenice Glorija Sraka i Ivana Jelušić, obje iz  8.c. Za natjecanje, koje će se održati 11.3. u OŠ Kravarsko, priprema ih njihova mentorica, učiteljica Martina Sraka.

Na županijsku smotru Lidrano, u kategoriji školskog lista, prijavljen je i list naše škole "Kloštar". Školski list predstavljaju učenica Vlatka Kljak, 7.c i mentorica, urednica lista, učiteljica Vlasta Tolić.

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Sergej Pavlek  datum: 15. 2. 2011. 10:01

Njemački jezik

Učenik 8. razreda Dario Martinčevićpod mentorstvom nastavnice Biljane Šunjić  pozvan je na županijsko natjecanje. Natjecanje će se održati u ponedjeljak 14. veljače 2011. godine u OŠ Jakovlje.

  :: opširnije :: 


objavio: Sergej Pavlek  datum: 8. 2. 2011. 12:33
 


VREMENIK

Kalendar rada


Obrazovanje

 

 


Sigurnost na internetu


Red Button

Ova aplikacija namijenjena je svima Vama, ali je posebno prilagođena djeci i omogućuje prijavljivanje: sadržaja na internetu za koji sumnjate da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

 


Stručni skupovi


Korisne poveznice


Časopisi

preskoči na navigaciju