preskoči na sadržaj
Vijesti

EKOLOZI NA SVEČANOM OTVORENJU RECIKLAŽNOG DVORIŠTA

Predstavnici eko- skupina naše škole, učenici Franka Marković, Lana Marković, Karlo Majsec i Ivor Levar sudjelovali su na svečanom otvorenju Reciklažnog dvorišta u Kloštru Ivaniću, 9.ožujka 2017.

Učenici su tom prigodom doznali da će od 13.ožujka 2017. godine  Reciklažno dvorište u Kloštru Ivaniću raditi radnim danom od 12,00 h – 20 h (ljeti) i od 09h – 17h (zimi), 9 h- 13 h (svaka prva subota u mjesecu). U tom vremenu mještani će moći dovoziti sav razvrstani otpad- papir i karton, staklo, metal, plastika, drvo, tekstil i odjeća, EE oprema/otpad, ulja i masti, baterije i akumulatori, lijekovi, lužine, kiseline, pesticidi, boje, ljepila i smole, deterdženti. glomazni otpad i dr.

Doznali su i da je općina Kloštar Ivanić prva općina u Zagrebačkoj županiji  koja ima službeno Reciklažno dvorište. Svečanosti su nazočili brojni uzvanici iz društvenog i političkog života.

 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sergej Pavlek   datum: 15. 3. 2017.

Kalendar rada

Obrazovanje

 

 


Sigurnost na internetu


Red Button

Ova aplikacija namijenjena je svima Vama, ali je posebno prilagođena djeci i omogućuje prijavljivanje: sadržaja na internetu za koji sumnjate da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

 


Stručni skupovi


Korisne poveznice


Časopisi

preskoči na navigaciju