preskoči na sadržaj
Vijesti

NATJECANJE IZ PRVE POMOĆI

Ekipa podmlatka Crvenog križa naše škole i ove je godine izborila je plasman za sudjelovanje na Državnom natjecanju mladih HCK čiji je domaćin za 2017. godinu bio grad Sisak. Natjecanje se već tradicionalno održavalo u Tjednu Crvenog križa od 11.do 14. svibnja.
Cilj natjecanja usmjeren je na motiviranje mladih za humanitarno djelovanje u zajednici i njihovo okupljanje radi razmjene iskustava i ideja o radu mladih Hrvatskog Crvenog križa.
Natjecanje se sastojalo od dva tematska djela : provjere znanja o Međunarodnom pokretu Crvenog križa i Crvenog polumjeseca, Hrvatskom Crvenom križu, međunarodnom humanitarnom pravu i ljudskim pravima te provjere znanja i vještina pružanja prve pomoći.

 Na natjecanju je sudjelovalo sveukupno 20 ekipa - 10 ekipa podmlatka (Split, Ivanić-Grad, Buje, Darda, Koprivnica, Zagreb, Ivanec, Nova Gradiška, Šibenik i Delnice) i 10 ekipa mladih (Osijek, Vinkovci, Split, Zagreb, Sisak, Krapina, Buje, Koprivnica, Zadar i Rab). 
Naše djevojke, u sastavu: Valentina Šilipetar, Anja Slunjski, Nika Cvitković, Natali Brcko, Nika Rukavina i Lucija Virić pod vodstvom mentorica Martine Srake i Marije Hegol, pokazale su odlično znanje i vrhunske vještine u pružanju prve pomoći te vratile se kući sa srebrnom medaljom u kategoriji podmlatka. 

Fotogalerija:

Bravo!!!

Opširnije:
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sergej Pavlek   datum: 16. 5. 2017.

Kalendar rada

Obrazovanje

 

 


Sigurnost na internetu


Red Button

Ova aplikacija namijenjena je svima Vama, ali je posebno prilagođena djeci i omogućuje prijavljivanje: sadržaja na internetu za koji sumnjate da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

 


Stručni skupovi


Korisne poveznice


Časopisi

preskoči na navigaciju